P&L

NU BEGER VI OSS TILL PEACE & LOVE FESTIVALEN!! WOHO! :-D 

Så ja.. ni kanske kan räkna ut att det inte blir någon mer uppdatering förräns nästa söndag, 1a Juli (alternativ måndagen efter, om vi är för trötta för att sitta vid datorn!)!

Peace n Love! /Nadine

Fred och Kärlek.

 
TAGGA PEACE & LOVE!
NU TAR VI TÅGET NER TILL BORLÄÄÄÄÄÄNGE!!! WOOOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!



JAG HAR ÖVERPACKAT MINDRE HYPE ÖVER DET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KRAM ANGELICA!!

JAAAA JAG ÄR ÖVERDRIVET TAGGAD DÄRFÖR JAG SKRIVER MED CAPS!!!!!!!!!!! 

Min prinsessa♥

Har precis lagt in en tvätt - måste ju ha rena kläder nu när jag ska åka bort med syrran!

Innan jag satte igång tvättmaskinen så kom jag typ innanför dörren här hemma, jag gick en promenad från Loppan hem. Var och lämnade tillbaka ett par jeans som Angelica hade lånat och så slutade det med att jag lånade ut mina egna jeans som jag hade på mig och gick hem med ett par mjukisar istället!
Nu när jag ändå ska åka bort och en del av mina kläder kommer ligga orörda i mitt rum så kan man ju lika gärna låna ut de :-D

Här är ett par bilder från onsdags på mig och Loppan som inte kommit upp än:
 

Haha, ''Hej, sitter och tar det lugnt vid Arlanda flygplats''. Haha ser ut som det..
Min prinsessa och jag./Nadine

Food Time

 
 
Första gången jag lagar kyckling - det gick ju vägen trots min brist på matkunskaper! /Nadine

Hederligt Svenskt

Sov hemma hos Lukas inatt. Midsommarnatten spenderade vi runt om i Stockholm med Jocke och Victor och massa andra människor - vi gjorde så mycket men samtidigt ingenting typ! Men det var skönt, alltid roligt att umgås med Lukas och vännerna :-)

Angelica har redan gjort ett midsommarinlägg men jag tänkte lägga in ett par bilder med. 
Midsommarafton tillbringade familjen som sagt med vår danska Mormor i Danderyd. Dagen var fylld med god mat, glass, jordgubbar (ett måste?), små möten här och var med folket som var på plats, dans och åter igen dans.


Olika smörgåsröror som mormor gjort i ordning - så goda!!
Den obligatoriska midsommar-jordgubbs-bilden.
Mammsen♥

Här dansas det för fullt! Det blir så fin gemenskap när alla främlingar tar i hand!
Jag, Catharina och Jasmine.
Snuttan Angelica.
Hederligt svenskt! :'-) Jag och Anna-Karin, en söt liten dam som spatserade omkring bland allt midsommarfirande i sin fina svenska folkdräkt. Statyn är Anna-Karin när hon var 10 år gammal - urgulligt!

Kram på er, jag hoppas att ni har haft en otroligt mysig midsommar med mycket skratt :-))! /Nadine

Sju blommor under kudden.



Natten till Midsommar tillbringades med Person (som jag skrev lite om här) och det var supermysigt. Vad som var mindre mysigt vara att jag inte sov en endaste blund! Så hela midsommar tillbringades utan sömn.

Jag firade med Familjen hemma hos Mormor i Danderyd. Svenskare midsommar får man leta efter. På en filt i solen låg jag medan Nadine och Jasmine dansade runt stången. Det var verkligen en lyckad midsommar med god mat och fika. 
När jag kom hem däckade jag direkt efter mer än trettio timmar utan sömn(!). Väcktes av min underbara syster Nadine efter två timmar och kunde inte somna om, men det blev en hemmakväll ändå. Jag sov skönt under natten men steg upp runt 12.30 idag för att säga hejdå till min kära storasyster Jasmine som åker till Kina om några timmar! Spännande va? Hon var där förra sommaren också och nu stannar hon där i två veckor med sin Kung Fu-klubb. Beundrar henne verkligen..
 
Nadine, Jasmine, Ny kontakt Catharina, med dotter i bakgrund, och så jag.
Jag och Nadine i bilen hem till Mormor för eftermiddagsfika.
 
Nadine, jag och Jasmine
Jasmine och Farhan. Så kära, de har varit tillsammans i över tre år! 
 
Danska Mormor och Mamma. Världens bästa.
Jasmine och Nadine dansar. Dem ser ut som hattifnattar på den här bilden, fråga mig inte hur. Tycker bara att dem gör det! haha :-)

Det blev inga sju blommor under kudden inatt. Jag har faktiskt plockat sju olika blommor en gång och drömt om en kille. Jag plockade dock inte ifrån sju olika ängar - men ifrån sju olika gräsmattor.. Alltid något. 
Nästa sommar ska jag plocka enligt reglerna. 


Nu tvättar jag och Nadine. Imorn åker vi iväg så idag ska packas. Puss och Kram, Ängeln (aka ego-Angelica).

En barndomsvän

Hejsvejs! Vaknade för inte ett så kort tag sedan. Det var så klart inte första gången jag vaknade upp idag - ställde alarmet på kl 10.00 redan och gick upp och gjorde mig i ordning för att bli upphämtad med bil av Mamma och familjen, jag sov nämligen över hos Dalle inatt. Vilket är min barndomsvän för er läsare som inte redan visste det! 

Igårkväll så drog jag och Dalle ner till sjön och tog ett dop - ljuvligt! Och sedan när vi kom hem tämligen frusna så hade hans mor bakat rabarberpaj som stod underbar & varm på spisen!

Sedan fick jag mig en liten överraskning när jag kollade igenom kameran - Dalles lillebror!
 
Nu ska jag börja göra mig i ordning igen för att dra till Lukas - midsommarafton fortsätter! Kram på er och glad midsommar!/Nadine

Nu drar vi ut!


Fyra Frukter

Sitter och myser i sängen, har precis ätit frukost - mums. Leyla sover nu, men så fort hon vaknat till och skickat bilderna till mig från igår så ska jag skriva ett hyfsat propert inlägg om igår!

Lé frukost -  Havregrynsgröt som jag lät koka upp med russin till♥ /Nadine

Workout in heels




Tränade nyss på bandet med klackar(!) i 30 minuter. Klackskorna är bara 13 cm. Well. Trodde inte att jag skulle bli svettig men det blev jag! Så ska hoppa in i duschen nu, pjuuh... skönt :-)


Kram, Angelica.

Klädsel bland annat.

Nu drar jag ut på en promenix med min vän och sedan så får vi se vart kvällen tar mig! :-)
 
  
/Nadine

DIY - PIMP MY SHIRT

Inatt klippte jag i min tröja lite. En tröja från H&Ms herravdelning. Använder den aldrig så jag tyckte att jag kunde pimpa den lite. Det börade med att jag tänkte klippa det som ett linne med en uringning där bak.

 MEN jag klippte för stort så jag var tvungen att knyta ihop det på något sätt. Då tog jag några remsor som jag nyss klippt bort och började snöra i små hål jag gjorde med saxen. 

Tyckte det såg fjantigt ut och då kom jag på mina gamla Mr.Lace! Ett par rosa skosnören med blåa pinnar. Jag brukade använda dessa till tröjan när jag hade mina Kicks. 
Well. Resultat:

If u ask me? DOPE AS HELL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kram, Angelica

Komplikationer

Ja, vi har ju fått lite komplikationer här på bloggen! Vi skapade ju två kategorier, en för Nadines inlägg och en för Angelicas inlägg. Man kan nämligen lägga inlägget i flera kategorier samtidigt, t.ex ''vardag'' och ''Nadine''. Men nu när vi har gjort det så syns ändå bara en kategori när man uppdaterar inläggen, trots att vi lägger inlägget i flera.. Hyfsat jobbigt läge då vi vill att ni ska veta vem det är som skriver samtidigt som vi vill kunna kategorisera inläggen.

Så hädan efter kommer vi använda oss av snesträck samt parenteser, igen! /Nadine

MAX's Lyxshake!

Nu sitter jag bänkad framför datorn. Vaknade upp för 2 timmar sedan hemma hos Lukas. Träffade honom, Jocke och Victor igår. Vi drog runt vid Hammarby sjöstad. Jag och Jocke beställde en varsin lyxshake inne på MAX - så goda!
Jag räddade liv igår. Nej men det var typ en kull med paddor som hade fötts i Hammarby för vi såg 3 stycken ute på vift. En av de var mitt på vägen när en bil kom så jag lyfte upp den och räddade den från dess annars kladdiga öde..

Bild på en likadan lyxshake som jag beställde igår, detta var dock i Maj i kungsan med Angelica :-)

15 svenska riksdaler

Hej på er alla soon2be-nattfolk. vad fan är det med mig egentligen? 
Det är Angelica, aka forever alone, jag ska snart kolla på film tror jag. :-) Är så himla trött, det är så skönt att bara ligga i sin egen säng. Varje gång jag är ute och/eller om det är kallt så längtar jag till den. Alltså jag älskar min säng. Jag bor i min säng. Jag ska flytta till en etta och hela mitt golv ska vara en säng. Lovar.

Ska kanske klippa i lite kläder nu - you know, min hobby?
Haha känns som att jag klipper sönder alla mina kläder. Eller nä, det känns inte. Jag gör det.

Idag har jag på mig min Ralph Lauren tröja :-) Tycker den är cool, köpte den på en marknad för 15 kronor i Småland. HAHA.
Sen vill jag påpeka hur mycket jag diggar mina nya naglar. Eller vadå nya? det är fortfarande mina haha. Gillar nagellacket! Beige is so my color now! :-D

Kram!





Två nya kategorier!

Nu har vi fixat två nya kategorier, en för Nadine och en för Angelica. Så nu vet ni vem som skriver vilket inlägg och så slipper vi alla parenteser och snesträck!
 

#Instagram #Food

Okej, Nadine I love you and all that, men vilka jävla bilder du la upp när jag käka frukost..

Angelica här! Jag har jobbat idag och på en timma tjänade jag fett! ;-) Fast var skyldig Nadine så all my money went straight down in her pocket. HAHA

Hmm, är så trött. Ska nog bara stanna hemma ikväll.
Insta is taking over my life, typ. Snart iaf. Tur att jag endast kör på Wifi annars hade jag suttit hela tiden som fastklistrad. Känner mig som en tönt där dock, har typ 30 följare och följer över hundra! haha.

Foto: #healthy #breakfast #brunch #strawberries #bananas #nyttigt http://instagr.am/p/MDhmC8OVPJ/Foto: #even #more #healthy #brunch #breakfast  #grapefruit #coffee #with #milk http://instagr.am/p/MDka-ZOVP_/
#Healthy #Shit #Jao

-Följ mig, jag följer tillbaka! bossangie@instagram
Puss och kram :-)

Facelift


Nej men, visst är det ett flott nagellack jag har lagt på? /Nadine

Angelica eating Grapefruit

''God eftermiddag'', känns lite fel att säga även fast det är korrekt tidsmässigt. Vi har nyligen vaknat och ätit frukost.




Angelica som äter grapefrukt. Så söt :'-)


Squidward♥

 

 

Nej men nu börjar det nog bli lite för sent! Squidward är ju bra bäst, haha. Go'natt♥/Nadine


Lagom road.

Kom hem för dryga kvarten då. Tog det bara lugnt med en tjejkompis i några timmar, åt lite hos henne och sedan drog vi hit där jag bor och typ hängde i centrum med några killar.. Wow.. Vi stod och gömde oss för regnet. Inte så händelserik dag med andra ord. Men det var ju såklart roligt att vara med min kompis.

Jag just nu. Lagom road. /Nadine

"Social" life

Hej på er :-) Imorgon ska jag jobba så jag stannar hemma ikväll. Nu har jag på begäran skaffat Kik Messenger och Instagram. Bra va? 

På Kik heter jag baralillamig@ och på Instagram heter jag bossangie@

Kolla namn va?

 

Kommer nog inte uppdatera så mycket på instagram nu ibörjan. Eller vem vet jag kanske blir beroende?

Följ mig gärna, jag följer tillbaka såklart! :-) Har dock inte en endaste bild ännu!

 

Och adda mig på kik om ni vill :-)

 

Kram ! Angelica


Sträckan

Nu har jag precis ätit klart och ska snart hoppa in i duschen!
Kom hem för drygt 40 minuter sedan efter en joggingrunda/promenad!
Jag började som vanligt med att springa 2,6 km, vilket tog mig 14 min och sedan gick jag en tämligen rask promenad på ca 4 km och var hemma efter 48 minuter.. Okej, så raskt kanske jag inte gick då..

/Nadine


The Day After.

Hej allihopa. Jag (Angelica) såg att vi fått massa nya besökare, vad kul :-)

Just nu har uppdateringen varit kass, men den blir snart bättre - och intressantare. 

Jag märke förra veckan att min dygnsrytm höll på att ändras. Försökte att ändra tillbaka det men det brukar ta mig två-tre veckor. Förjävligt va? Så idag somnade jag klockan tio på morgonen(!)

Well.. Lika bra att ha vänt dygnet nu när jag ändå ska på P&L om en vecka drygt :-)

 

Natten spenderades med en Person (ja, stor bokstav för det kan komma å hända att denna person får heta Person här i bloggen) och det var supertrevligt :-) Vi kollade på film och låg och snackade. Har haft det mysigt helt enkelt :-)

Nu känner jag mig helt jetlaggad. Känns som att någon har tagit min själ alltså. Så tom innuti känner jag mig! Blir alltid så när jag har dygnat :-P

Färsking #1.

 

KRAM!


Lukas är min Bästis

Tjenamors! Jag (Nadine) sitter nu hemma, kom hem för ett tag sedan. Sov hemma hos Lukas igår - myspys! Vi kollade serier som vanligt, åt lite gott, framförallt jag då Lukas tränar och anpassar kosten efter det (ger ju bästa resultat!). 
Hade inte sovit hos Lukas på över 2 månader typ, så det var superkul att få göra det igen. Blev lite snålt med timmar då jag dit ganska sent och vi somnade relativt tidigt.


Min bästa vän♥


"Fikatimes"

Nadine och jag har inte bloggat idag pga olika saker. Undercover life. Lovar.

Igår var Nadine och jag på Café 60 och fikade. Jag tog en cheesecake som inte alls var god! Den var ätbar men konsistensen var inte alls som den ska vara. :-(

Men inget gjorde det, för direkt efter åkte jag och Nadine till Leyla och åt hembakad tårta! :-)

 

Kram


Outfits!

Hejsan! Båda två här nu!
Vi ska dra till kulturhuset och kolla på lite hiphop-art - en kille gör porträtt av svenska hiphopartister; nice! Kanske man lär sig något, vi båda är ju mer eller mindre insatta i konst!

Såhär ser vi ut idag, först Nadine sedan Angelica.
 

Många kramar!


Kisses from me!

Nu ska jag och Nadine pallra oss ut tror jag. Egentligen skulle vi typ haft "gäster" men det får bli en annan dag.

      

PUSS! 


Crystal clear

Håller på att fixa mig till bra reggae just nu /Nadine.


Tjejkväll!

Hej hej! Nadine här!
Nu har jag landat hemma. Kom hem för ca 2 timmar sedan, vaknade upp hemma hos Agnes idag efter en mysig sleepover med tjejerna; Tone, Elin, Mina och så givetvis Agnes. Mina fyllde 18 år för några månader sedan och vi fixade en liten överrasknings-tjejkväll för henne!


Kvällen fylldes med en trerättersmiddag, Alias (sällskapsspel), fotbollsmatchen mellen Sverige och England, filmtittande och såklart en massa tjejsnack och gos! Jag hade supermysigt :-)!


a clean home is a sign of a wasted life

Hej Nadine är fortfarande inte hemma, hon har säkert inte ens vaknat upp ännu! hähä

Jag städar för fullt, sket i att träna, körde bara lite situps. Har ätit lite lunch men när sommarlovet kommer då tappar jag all aptit - så har bara ätit knäckebröd typ. Men är mätt iaf..

Kramisar!


✄ - - DIY

Hej Angelica här :-)

Inatt sov Nadine borta, ifall ni undrar varför bara jag uppdaterar.

 

Jag steg upp för exakt en timme sedan och började tvätta. Lakan, tröjor undisar - you name it!

Ska snart träna och sedan dammsuga, skura och allt som hör till.

Klippte nyss i ett linne, eller jag påbörjade det igår. 

Ett vanligt H&M-linne.

 

Mycket snyggare irl. 

Perfekt till Peace&Love. Jag tänker på outfits till P&L hela tiden. Varför? 

1. För att jag alltid packar för mycket. Spelar ingen roll ifall jag ska sova borta en natt eller i tre veckor.

2. Jag avskyr helt enkelt när man är hemifrån och känner att man packat tusen väskor med skit.

Den här gången ska jag packa 1 väska (får se om jag håller det) och ska ha förbestämad outfits. Kommer bli bra. Det här linnet kommer bli skönt att ha om det är varmt, för vem brukar inte dra upp tröjan och vilja fläkta magen? :-)

 

KRAM :-)

 


Tippie tent

Hade jag bott ensam i en etta så skulle jag lätt sova såhär. Fatta vad mysigt? Ha en tippie mitt i rummet! Eller snarare i ett hörn.

Bilden kommer ifrån min tumlbr(klick!) som även finns länkad på sidmenyn. 

Jag måste bara säga att varje gång jag lägger upp bilder kan ni klicka på de för att komma till källan. Nu vet ni det!

 

Kramar Angelica :-)

 


Shining Glamour

Har målat klart naglarna - base coat, skimmrande ljusrosa lack och så top coat. 

De är fortfarande inte helt torra och jag ångrar nästan att jag målade dem nu, för jag är såå sugen på att dra ut på en joggingtur. Jaja..

Har fortfarande mensvärk, det är så tråkigt med mens - men jag tänker bara att det är ett tecken på att jag är frisk.

 

Vill ha en katt, någon att mysa med när man inte orkar med mänskligheten. HAHA, gud vad deprimerad jag låter, nej blir lite tråkig med lingonveckan bara..

Ska skriva dagbok nu sedan klippa i lite kläder tror jag hehe, KRAM - Angelica!


Sol för fina naglar.

Nadine är i stan med Lukas och jag (Angelica, vem annars..) har mensvärk så mig är det synd om. Känner mig lite febrig också. Förjävligt är det, speciellt när det är fint väder! för det är väl det? har inte ens orkat dra upp rullgardinen..

Idag ska jag försöka städa, om jag orkar. Kan knappt andas när jag har mensvärk.

Fikade nyss med Mamma, storasyster Jasmine och Mammas kompis Sara. Vi har fikat några timmar med kaffe och hembakade kärleksmums (Jasmine är kocken). 

Wow.. Vilka samtalsämnen det blev, himla trevligt.

Nu ska jag fixa mina naglar! hihi :-)

 

Mina naglar mår så mycket bättre på sommaren. Måste vara all D-vitamin från solen!

Ja, jag har världens längsta fingrar.. Jag älskar dem :-)

 

Kramisar! Angelica


Grillmys med gänget!

Hej hej! Nu är det Nadine som skriver!
Igår var jag och Angelica nere vid sjön och hade grillmys med ett gäng kompisar från min gamla klass från grundskolan.

                 

Denna bild tog Mina, så fin!
Fr. Vänster; Gustav, Tone, Jocke, Nadine, Agnes, Elin, Angelica, Rasmus, Jossan och så Joppe längst fram i halvcirkeln. Mina tog fotot och Erik, Axel och Patrik var någon annanstans, jag tror att de samlade virke till denna enastående brasa:
Grabbarna var så duktiga och höll brasan vid liv hela tiden.

Myskväll vid Sjön.

Nu ska jag och Nadine iväg på grill här nere vid sjön :-) Eftersom att det är något av en chillkväll har jag på mig myskläder.  

 

 
Tröja_Adidas Originals | Jeans_PRIMARK | Skor(sen)_Converse

Och Nadine ser ut såhär :-)
 
Surtulltan :-) :-P
 
Nu ska vi röra oss! 
KRAM
 

Slagg hos grönknuten

Hej nu sitter vi här tillsammans. Vi har precis kommit hem ifrån en fika med Mammsen :-) Det var supergott, blev dock en snabbis bara.
 
Nadine och Bullarna :-)
Innan fikat var vi hemma hos Loke - vi sov ju över där! 
Vi drog dit vid 23-tiden och spenderade hela kvällen (samt idag) med att softa i soffan och sängarna. Vi lyssnade på musik och kollade på rapbattles.
   
Bild 1 och 4 är på Angelica, Loke och Ecko aka hund. Bild 2 är på Nadines gässa, Loke och Angelica. Bild 3 är på Loke som mosar Nadine efter en god pannkaksfrukost! :-D
 
Kramizar från oss!

Full med energi!

Nej men tjenare!
Nu är jag hemma, mätt och belåten! Var med Loppan i Rålis idag, vi träffade på Nilay och lite annat folk från bl.a Enskede gårds skola. Det var mys, vi chillade bara, tills jag, Loppan och Nilay åkte hem. Nu sitter jag här och funtar på vad jag ska göra av kvällen, gå ut/stanna hemma det är frågan!

 

I veckan har jag haft så mycket energi!!
Detta var min Måndag;

  • Sprang 2,6 km på 14-15 min, följt av en promenad på 1h och en kvart.
  • När jag kom hem jag gick jag ett ärende till mamma (till ICA).
  • Sedan dansade jag i mitt rum.
  • Hoppad omkring till reggaemusik. Seriöst, det var som en friskis&svettis-pass.
  • Sen gick jag ett till ärende till mamma (till Konsum).
  • Sedan tränade jag; rumpan, lår, armar, bröst, mage osv osv, massa kroppsövningar plus stretching!
  • Sedan stod jag och hoppade/dansade i rummet över en timme till reggae igen.

Och igår så dansade jag över 2 timmar igen till reggae!
I Måndags så var jag även och besökte min gamla skola och massa lärare, det var supermysigt! Var där på ett litet ärende också.

Det är så skönt med energi, jag bara njuter :-D




50 Cent nära mitt hjärta.

Mys! Kom nyss hem. Mamma och jag var och fikade i ett litet café som ligger mellan Björkhagen och Hammarby. Killen i kassan var jättetrevlig hehe. Ska nog dit imorn ;-) skojar.
Träffade en kompis innan jag och Mamma drog iväg och är lite irriterad nu men samtidigt väldigt lättad. 
Ska bara ta det lugnt idag här hemma, eller okej rättare sagt, jag är fast här hemma nu för smutstvätten kommer snart få egna ben och kravla in i tvättmaskinen självmant.
 
 
Juste jag har en fråga till er alla: Någon som vill ha en bondkatt? kolsvart liten kattunge. Eller ja, dem är tre stycken   och behöver hem om ca 2 månader. 
 
 
Sitter och myser i min gamla 50 Cent-tröja. Haha älskade den förut, skulle nog burit den varje dag om fallet inte var så att jag inte kan ha på mig samma kläder två dagar i rad.. Den är fortfarande nära hjärtat men inget jag väljer en utekväll precis.
 

And I'm back!

Nu är jag tillbaka! Har både mobil och internet/dator tillgängligt nu och så kommer det fortsätta framöver!
Jag har gjort en del roligt under de här dagarna då jag varit fri från elektroniken men det får jag berätta senare för nu ska jag iväg hem till Loppan och fira henne, hon fyllde 18 bast igår!

 
Kram på er! / Nadine

a new theme

Hej Angelica här!

Nu har Nadine fått tillbaka både dator och mobil => Mycket blogging!

Jag ska precis börja fixa mig för att sedan möta upp en kompis. 

 

Måste bara säga att jag är såååå glad för att all musik är på plats! Och sedan har jag trixat runt med min mobil så den är flashigare än någonsin förr! nytt tema bara.. hehe.

Hmm.. vad ska man ha på sig? Det är varmt men mulet.

 

KRAM!


Tumblr.com vs Blogg.se

När man skapar en blogg nu på Blogg.se så ser det helt annorlunda ut!

Man märker att Blogg.se har fått mycket inspiration från Tumblr.com. (Jag själv har en Tumblr, har haft den längre en min förra blogg på blogg.se)

 

När man skriver ett inlägg på Tumblr.com
När man skriver ett inlägg på Blogg.se
När man skriver ett inlägg på gamla Blogg.se
Man ser verkligen stor skillnad. OCH man ser verkligen att blogg.se har inspireras av Tumblr.com!
Jag personligen tycker att det är bra, jag gillar Tumblrs layout. - Så det är bara positivt att Blogg.se har härmats lite hihi :-)
 
Min tumblr är förresten: Lendrix.tumblr.com <-- klick!
 
En inspirationskälla för mig själv och andra. En sida där jag rebloggar foton och annat som jag inspireras av. 
 
Jag älskar Tumblr. Man får reda på så mycket inom alla områden. Eftersom att Tumblr är worldwide hinner man snappa upp (t.ex.) klädesmode flera månader innan det kommit till Sverige. inte så illa va?
 
Kram, Angelica.
 

Same Same But Different

Idag var det avslutningsfika i passion(inriktning)-klassen. Varken jag eller Nadine fikade dock utan klottrade istället på bordet. Take it easy, vi går Bild&Form-givning så vi hade vitt papper över borden som dukar. Till för att ritas på. 

 

Efter fikat drog Nadine och jag till stan en snabbis. Vi shoppade likadana byxdresser. Nadine köpte även en present till hennes bästa tjejkompis som fyller 18 år idag. Grattis Loppan! 


Vi båda handlade en svart - och en leopardfärgad var. Superfina och sköna att ha på sig i sommar när man inte orkar slänga ihop en mer redig outfit!

  
 
Kram! Angelica
 

6,4 Days of Music

Sitter i sängen nu och har precis fixat in all musik i iTunes. ALLA gamla låtar är äntligen i min nya dator.

Så mycket musik. Kan ha på datorn i ca en vecka utan att behöva pausa musiken haha! 

Behöver jag nämna att jag är en s.k. allätare när det kommer till musik?

 

Kramar från Angelica.


Who needs a heart when a heart can be broken.


Seriöst! 

Dessa två låtar är så super bra. Jag tror nästan att jag ska gå under, så bra är de!  Det är nu jag önksar att jag hade världens bästa sångröst så att jag bara kunde ta i enda ifrån tårna och bara sjunga med. men det får räcka med att kvida inuti och nynna i huvudet. . 

 

Texten båda kvinnorna lägger är så. . nä, förresten like M.J. - I'm Speechless.

Lyriken är så sann, jag finner inga ord. Båda är så grymma. 

Helt underbara. Jag är helt mållös. 

 

Kramisar, Angelica


@ Klaras Roof

Idag började vi klockan 10.15 - vi skulle spela brännboll. 

Både Nadine och jag har ont i höft och knäen så vi frågade lärarna om vi fick gå, vilket vi fick.

 

Vi gick till vår gamla skola och hälsade på våra gamla lärare. Det var mysigt. Klara kom också dit och sedan vi åt vi mat i skolan alla tillsammans. Varken jag eller Nadine har varit där på över två år! Så allting

 

Efter skolbesöket gick jag och Klara hem till henne och låg i solen på hennes tak. Det var mysigt. Vi drack tea och åt apelsin.

Till middag åt vi massa smått och gott. Och nu sitter jag hemma efter att ha promenerat hem.

Jag borde egentligen träna nu. Har liksom inte tränat regelbundet på två månader ca. Och nu har jag faktiskt tid. 

      

Alltså det var burning hot på taket. Så när Klara skulle in och hämta tea fick hon släpa med filten under fossingarna för att slippa brännskador! 

Jag är så trött nu att jag kommer allvarligt att tuppa av snart. SUCK. Snart kommer sommarlovet iaf. Bara tre dagar kvar. . 

 

Massvis med solkramar, Angelica.


One Love

Inatt väcktes jag av ett samtal. En kompis ville att jag skulle komma ut, herregud. Blev mest lack över att han hade sommarlov och inte jag, hehe. Men det var lite småirriterande att jag bara sovit en timme och sedan fick svårt att somna om igen.
Nä, natten var ingen höjdare. Det känns som att jag har dygnat - förjävligt med andra ord.
Duschade nyss och smörjer in mig nu, har ett jättestort blåmärke vid knäet. Eller faktiskt är det två stycken och det är ju inget nytt att min ben drar åt sig blåmärken såsom magneter drar åt sig synålar.
Ska fixa mig lite och sedan äta. Vi har ingen egentlig skola idag, bara lek i solen.

Juste! Det var lite grejer jag skulle ta upp!
1. Nadine har under olika omständigheter ingen tillgång till Dator eller Mobil - för att nå henne får våra kompisar ringa till mig (ev. skriva till min FB) och det kommer bara att vara jag, Angelica, som kommer att skriva alla inlägg nu ett tag framöver. p.s. Nadine får själv berätta varför sen när hon kommer tillbaka.
2. Header är tillfällig. Okej, den är verkligen jättehemsk men vi har en idé på en annan header som kommer upp så fort vi tagit foton och trixat med den lite. 

Jaha.. Det var ju bara två punkter! :-)
En låt jag började lyssna på igen igår. Det är bara en viss mening jag tycker om egentligen.

Massvis med Kramar, Angelica.


Studenten - 8 Juni

I fredags tog treorna, i Fryshusets Gymnasium, studenten.
Det var så kul att se alla springa ut och dansa på flaket :-) Kan inte fatta att det är min och Nadines tur nästa år - kommer bli så kul. Och jag kan knappt tro det, att VI fyller 18 år i vinter. 
Well.. Tillbaka till studenten. 
Hela dagen började med panik! Jag som nästan aldrig får stress har fått det för mycket på sistone. Det har varit så mycket inlämningar nu i slutet och massvis annat. Igår när jag vaknade upp kunde jag inte fatta att det snart är sommarlov och jag fick en sådan härlig känsla - jag hade ingenting "som måste göras". 

Vid tolv-tiden åkte jag och Nadine in till stan för jag hade inga klackskor. Vi kollade runt och efter en stund hittade jag några på DinSko(!) - jag som haft emot budget-affärer innan p.g.a. att jag tycker kvaliteten suger. Liksom sulorna ramlar av och hälarna spricker typ! Haha.
Skorna är jätte fina, svarta pumps med en 15 cm hög tjock klack! Det kommer nog upp en bild på godbitarna senare i veckan.

Efter inköpet åkte vi i stress (eller ja, det var bara jag som var stressad) tiill skolan. När vi väl var där hade jag inlämningar att skriva ut - Och det var  jag nästan höll på att gå under. Kopiatorn skulle värma upp i 5 minuter! Om en kvart skulle dem springa ut och klackarna var jobbiga - för de är lite för stora. Men allt gick vägen, alla uppgifter är avbockade och vi hann ut alldeles lagom för att hinna hälsa på vänner och sedan se alla springa ut.
Här kommer ett gäng bilder:
        
Efter utspringet åkte Nadine och jag hem till Oscar. Vi åt mat med hans familj(+släkt) och sedan gick Jag, Nadine, Oscar, Andres och Karim till Rolands studentmottagning. Kvällen var lyckad och jag hade det supertrevligt.

Massa Kramar, Angelica.

Hjärtligt Välkomna!

Hej alla gamla och nya läsare! 
Nu har vi, Angelica och Nadine, slagit ihop våra bloggar. :-)
Vi kommer endast att uppdatera här nu men våra gamla bloggar kommer finnas kvar ett tag till, tills alla har hittat hit.
Vi kommer att uppdatera om det vanliga och det kommer flyta på bättre än förr.

Vi just nu, massa kramar!

RSS 2.0