Tack Mamma.

Hej hej.
Idag jobbade jag flitigt med att måla, lacka, måla igen, tvätta fönster och.. hmm. That's it. Efter jobbet sprang jag i spöregnet till björkhagens tunnelbana och åkte till Skanstull. 
Kom till Klaras mysiga café och bjöds på kaffe, macka + sallad och smoothie! Gott som tusan, Tack underbara käraste trillingsyster. 
Hmm.. hjälpte även till lite bakom disken faktiskt.

Vid 20.00-tiden drog jag vidare till hornstull där jag fikade med Mamma, hennes kompis och hans systerson. Blev som en dubbeldejt. Förutom att jag endast har ögonen för min fina ögonsten. 

När jag kom hem hade jag fått en klänning av Mamma. Precis som Nadine också fick. Klänningen är egentligen inte min stil alls men den sitter som gjuten! Den är som gjor för mig. Hmm, so it's a keeper! :-)
Bilden är orättvis, och mitt rum är kaos. Imorn ska jag äta på värdshuset Ulla Winblad. Kanske ska inviga klänningen då?

Kram, Angelica.

Girls night in

Nu drar jag till Hökis (Hökarängen) för att köpa lite smått till tjejkvällen som väntar hemma hos Elin om ca 1 timme! Kram på er! /Nadine

Spontan klänning

Hejsan!! Fick nyss en överraskning av Mamma när hon kom hem. En ursöt klänning! Åh, det är så mysigt med spontana presenter - då har personen givit presenten utan att det är för att det är ens födelsedag eller liknande. Personen har liksom bara velat ''ge'', utan några måsten. Inte för att man bara ger en present på någons födelsedag för att man ''måste'.. Men ni hajar?
 
Jaja, så här ser den ut i alla fall:



Söt va?? /Nadine.

Blue

Ska dra till jobbet nu. Jobbar i Peters Park (Björkhagen) nu istället för i Skarpaby Parklek (Skarpnäck). Ta ungefär 20-30 min att gå till PP (Som vi så fint kallade det när vi var små, OCH kände oss jättecoola. 
Efter jobbet ska jag promenera intill söder och ta en fika på Klaras café. Mys. 

Jo,jag har byxor på mig, långbyxor till och med. De har åkte upp på bilden bara. Knasigt hår va?

En av de bästa av Bob Marleys

Den här låten ligger mig varmt om hjärtat. Jag är uppväxt med den, Pappa brukade spela den högt ur högtalarna i lägenheten i Hökarängen.

Kladdkaka + Jordnötssmör + Vaniljglass

Igår till idag så sov jag över hos Dalle. Vi handlade lite gott på föredetta Vivo (nuvarande Ica Maxi) i Hökarängen och sedan drog vi tillbaks, handlade lite till på Konsum och sen gick vi hem och satte på filmen ''Fight Club'' - den var suverän. Annorlunda vilket gjorde den rolig!
Till filmen hade vi ju som sagt handlat lite godsaker, den bästa kombination av goda saker någonsin. Nämligen:
Kladdkaka med jordnötssmör och vaniljglass (denna med chokladkross i - mums!)!!! Så himla gott tillsammans, det blir typ som sneakers-glass!!

Vi köpte dricka också.. 
                
 
Jag älskar Fläderblomsaft! Så himla gott!! Och Mangojuice, MUMS! De bästa drickorna helt klart! Båda passar utmärkt i solen också!! Man kan seriöst dricka de till vad som helst.. Förutom mangojuicen om man ska äta vinbär direkt efter, då kan de upplevas lite sura pga att juicen är så söt!

Jag hoppas att ni har/har haft en toppendag, kram! /Nadine.

The Penis game

Igår träffade jag några väninnor. Vi är ett litet gäng tjejer på 5 pers! Vi åkte till Hammarby sjöstad och åt mat, sedan gick vi ner till vattnet på en liten brygga och satte oss och myste. Vi lekte ''Penis''. Haha, det är en riktigt skoj lek! Man kan t.o.m köra den bara två personer! Det börjar med att den första personen viskar ordet ''penis'', sedan ska den nästa personen i sin tur också säga ordet, fast lite högre osv osv. Det slutade med att vi satt där och gallskrek P E N I S ut i det fina området! Leken går egentligen ut på att man ska ropa ordet på offentligen platser och den som vågar säga ordet högst vinner.. Ingen förlorade i vårt fall.
Sedan hade vi ett litet lebbtåg också, motsattsen av en böghög vill säga - nej men, vi masserade varandra på rad, ett massage-tåg.

 
 
Fr. v: Jag, Tone, Mina och Agnes (Elin fotograferade sedan gick hon och satte sig framför Agnes).
Åh, de är så vackra, mina pärlor! Jag hade verkligen supermysigt! /Nadine.

Versace Jeans Couture

Hej hej, hoppas ni alla har sovit gott! 
Själv somnade jag klockan 00.30 ca. Och ja, för två timmar sedan gick jag upp - jobbar ju idag!
Solen ska stråla idag så jag ska nog ha shorts på mig. 

I helgen har jag varit med Person nästan hela tiden. Gårdagen spenderade vi med att dega hemma sedan tog vi en prommis till Hammarbyhöjden och köpte Pizza. Jag har svårt för fet mat, eller närmare bestämt skräpmat - min mage blir inte rolig av det. Men det gick bra, vi delade på en Pizza dock så jag fick plocka bort all skinka.. Ost bröd är också nice.. Haha.
Efter det promenerade vi till ängen och låg på gräset där vi kollade upp på himmelen. Vi lyssnade på musik och myste lite innan vi gick hem.

Förra veckan hade jag denna outfit, får se vad jag sätter på mig idag - ska dra om två min!

Jeansshorts_Levi's | T-shirt_Versace Jeans Couture | Skärp_Vintage

Persikofärgat

Hej alla goa och glada! Nu ska jag snart bege mig till Gullmarsplan för att träffa några kompisar, vi ska ut och äta en sen lunch/tidig middag. Efter det så ska jag till Dalle, kommer även sova där så vi får se när vi hörs igen!

Så här ser jag ut idag: 

 

Close up på min smyckes-outfit;

  
Lite kors-inspirerat.

Kram på er, ha en underbar sista dag av den här veckan! /Nadine.

Sommarnatt!

Herregud, det är ju alltid lika roligt med alla de här jävla stavfelen som man alltid märker i efterhand..

Jaja, nu är vi hemma igen; jag, Angelica och Person som hon har babblat om en del här i bloggen.
I fredagskväll blev det relativt sent så Pamo följde mig hem så att jag inte skulle gå ensam - supersnällt! Han sov även över och vi låg bara inne och degade hela dagen idag (eller rättare sagt igår eftersom att klockan har passerat tolv nu) tills vi drog ut till Dalen med Angelica och träffade Nilay och Leyla. 
Måste bara säga att vädret var underbart idag - varmt och skönt som bara den! Det var dock väldigt kvavt, inte för att det var jobbigt, men det blev så fuktigt att man typ blev lite klibbig.. Men fortfarande, det var en riktig sommarnatt!

Pamo, den degaren! /Nadine.

Detaljerad beskrivning om ett dygn.

Hej, Angelica här!
Igår var en sååå lång dag. Klockan sex på morgonen steg jag och och gick sedan till jobbet runt åtta. Vi gick runt och plockade skräp i skarpnäcks men efter ett tag la vi oss på sportfältet och solade. 
Vi spelade basket ochjag och Dalia var så klumpiga, haha! Eller jag skulle visa mina icke-kunskaper i fotboll genom att passa bollen till Dalia. Jag råkar istället sparka bollen rakt upp i ansiktet på en äldre man. Och sedan dribblade(basket) Dalia och råkar på något sätt knuffa till (eller dribbla in i) samma man! Haha så hans klockan flyger ner i marken. Stackarn.. Värsta offret.

Igår slutade alla i min och Dalias arbetsgrupp. Vi har dock två veckor kvar. Men som avslutsfirande grillade i :-)

Bild vid borden där vi grillade och lyssnade på musik. i körde även armbrytning och ja, Dalia ägde sönder mig - ska inte ljuga. Men psst... Hon är kampsportare(!)
Dalia och jag, kolla hennes ögon alltså!

Efter jobbet träffade jag Person och var med honom enda tills jag mötte upp mina syskon och åkte in till stan. 

På kvällen åkte jag och Nadine hem till våran kära killkompis Loke och firade hans 18årsdag tillsammans med hans släkt och vänner. Det var verkligen kul :-) Men när han skulle till Berns för att fira gick vi med våra 17 år på nacken vidare till Dalen där vi hängde med bl.a. Leyla. 

När kvällen led mot sitt slut mötte jag upp Person och vi gick hem till mig. Skönt med en prommis och vi somnade gott vid.. 05.00 ca... Herregud. 

Nu ska jag, Nadine och Leyla ut. KRAM!

Afrikansk Tunika

Idag var sista dagen på jobbet, vi arbetade lite under förmiddagen och sedan drog vi till Peters park för att grilla. Dock så drog jag innan maten var klar, jag kände att jag lika gärna kunde äta hemma då de bara grillade tråkig korv.. (Äter inte korv). När jag väl var hemma så gick jag in lite snabbt och böt om till bikini och sedan begav jag mig ner till sjön - man måste ju ta vara på det fina vädret så länge det varar! 
Fick en afrikansk-inspirerad tunika av Mamma innan jag drog ner till sjön, passade utmärkt att bara dra över bikinin!

 

Härlig va?? /Nadine.

Happy B-day

Den här veckan har jag börjar träna igen. Känns skönt. Har sprungit på bandet här hemma, även cyklat på vår träningscykel och sedan gjort magövningar. Ska börjar styrketräna nästa vecka tänkte jag. 
Om en halvtimme ska jag vara klar för att gå till jobbet och jag vet fortfarande ej vad jag ska ha på mig. . Hmm. 
Det ska bli varmt idag iaf. :-)

Idag fyller min käraste Loke år. Arton år, hoppas han får välrdens bästa dag och Grattis till honom! 

Kram, Angelica.

Bathing in sweat

Dansade till indisk musik i mitt rum som uppvärmning inför löprundan på bandet. Haha - det var fett kul att dansa, garvade åt mig själv. Svetten rann efter 20 min på löpbandet, skönt som tusan..

Nu har jag ätit Mammas goda mat och ska stretcha sedan duscha. 
En bild på mig innan träningen och en bild på mig nyduschad som togs igår(?).


Kram, Angelica.

Trimmar på jobbet!

Hejsan alla kära, allt väl? Med mig är det toppen, lite trött bara! Vi fick sluta tidigare på jobbet idag då det inte fanns så mycket kvar att göra. Vi skulle bara trimma området vi hade fått, men trimmen höll på att trixa (typ gick sönder) så vi fick gå hem för dagen.

 
Haha, idag på jobbet!

Det här är standardutrustningen på mitt jobb; En sax/tång och ett par handskar. Med dessa i hand klarar jag av att klippa ner rätt så rejäla småträd ändå!
När det inte fanns någonting mer att klippa.
Kram!! /Nadine.

Årets första bad.

Nadine har redan stuckit till jobbet, jag själv börjar 08.30.
Idag drog jag mig i sängen en halvtimma längre, gick alltså upp 06.30 istället.

Jag läste nyss Nadines inlägg om kaktusen ↓ och jag tvekar på att det är en kaktus? Eller räknas Aloe Vera till kaktusar? För det där ser verkligen ut som en Aloe Vera växt, men kanske har jag fel..

Snart ska jag bege mig till jobbet. Ska måla idag, igår åkte vi till Flaten och plockade skräp. Jag tog mitt första dopp för iår. Själv tyckte jag att det var supervarmt men killarna jag badade med tyckte helt tvärtemot!

Kram, hoppas ni får en fin dag.

LUKAS 18 ÅR!!!!!!

Nu är jag hemma från älskade Lukas! Min allra bästa vän fyller 18 år idag!! Så jag och några nära och kära till Lukas familj var där på middag och tårta! Supertrevligt!
Lukas ska få en mer rejäl present senare (om någon månad eller så) men just nu idag fick han en liten present som symboliserar min kärlek gentemot honom:

Yes, en kaktus! På kortet stod det: ''Dessa är ju typ odödliga, precis som min kärlek till dig. Grattis på 18årsdagen Bästis!!''
Nu måste jag sova - jobb imorgon! Men innan jag går till kojs vill jag bara säga ännu en gång: GRATTIS LUKAS!!!♥
 
/Nadine.

Utbjuden på Listudden.

Hej hej! Ah.. Gud vad seg jag är nu.. Min kropp är alldeles tung. Men jag antar att det blir så när vädret skiftar så drastisk, att ens kropp typ blir lite smått chockad när det blir varmt och kvavt från ingestans. Eller tja, vad vet jag, förutom att jag är fysiskt trött.
Det kan också bero på att jag sov väldigt oroligt inatt, jag drömde faktiskt en mardröm - väldigt länge sedan sist. Haha, halv fyra vaknade jag och var superskraj!

Jag fick inte sova mina 9 timmar heller för jag kom hem lite sent igår - jag var nämligen utbjuden ut till Listudden (nära Orhem (vilket i sig är nära Flatenbadet och Skarpnäck)) på middag av min vackra väninna Agnes.
Vi hade det supermysigt, åt vegetarisk middag med Agnes mamma, drog till sjön och tog ett nakendopp.. Hehe, kändes så typsiskt ungdomstjejaktigt - mys! Sedan gick vi upp och satte oss i hammocken och fikade med bär från deras trädgård och chokladpudding!

Åh, jag hade supermysigt! /Nadine.

Trodde Libanon låg i Nordafrika!!

Vad fan?! Igår när jag var och besökte Angelica på hennes jobb (hade 2 timmars lunchrast) så fick jag reda på att Libanon ligger i Mellanöstern!!! VAD I HELA FRIDEN!! Jag har alltid trott att det ligger i Nordafrika - och nej jag har inte blandat ihop det med Libyen, jag har verkligen trott att Libanon ligger där någonstans med. Granne med Marocko och typ Tunisien.. WOW... Jag tror nog bestämt att hela mina världsbild är rubbad nu..
 
Typ där någonstans..

Sammanträffande

Igårkväll när jag pratade med en person via Skype så skickade vi samma videolänk samtidigt. Coolt va?
Precis som det hände för Nadine och mig för ett tag sedan. 
Och det här var länken. Jättebra låt! Sorglig, men fin. :-)


Kram, Angelica.

Marc O'Polo

Jag. är. tillbaka. 

Efter ett par fartfyllda dagar(veckor?) är jag äntligen tillbaka till vår kära blogg..
Jag har gjort allt från att ha bott hemma hos Nellie i orten till att ha åkt ner till Småland(Älghult för att vara exakt).

Har sovit hemma hos Person.. om ni kommer  ihåg vem denne var(?). Mysigt var det men nu sprängs snart hjärnan. Måste skriva ännu mer dagbok. 

Idag var min första jobbdag på mitt sommarjobb. Jobba med barn stod det på pappret. Plocka skräp i skogen blev det. Jag som brukar gilla ansvar känner redan att dessa tre veckor kommer att bli plågsamma. Det var så mycket dötid att jag nästan gick under(!)

Nere i Småland köpte jag lite på deras marknad.
Bl.a. denna myströja. Degar galet i den (vilket jag visar på bild 1,2 och 3).

Marc O
'Polo är märket och det var väl mest därför som jag kände att denna LARGE-tröja vill jag glida runt i hemma.
Snäll som jag är satte jag på mig tröjan bakofram på sista bilden för att visa märket. Ja, märket är på ryggen. Lär gå runt baklänges tills vidare.



Anmärk gärna hur lång min lugg blivit. Okej nu ser den jättekort ut på bilderna, den är faktiskt ner till mungiporna. Lovar.

Kram.

Pingvinbebis!

Ni vet hur mangos ser ut va? Eller ja, de ser ju lite olika ut beroende på vart de kommer ifrån. I vilket fall som helst; varje gång jag ser en pakistansk mango så tänker jag på pingvinbebisar.
Ja menar, kolla:
 
Seriöst, hur lika är de inte?! Likheten är ju slående.. /Nadine.

This is not a love story. This's a story about love.

Wow.. Kollade nyss klart filmen 500 Days of summer. Den var.. Fantastisk. Fantastiskt bra. Den skildrar kärleken på ett sådant fint sätt. Och färgskalan och grafiken i filmen är så fin. Och sättet den röda tråden följer gör allting så.. Bra bara. Och musiken i filmen, så himla mysig! Och stämningen och alla känslorna som väcks.. Åh, den var verkligen superbra den här filmen. Jag rekommenderar verkligen den här filmen till alla mina läsare, jag faktiskt ber er; snälla kolla på den! Den är suverän!


/Nadine.

Hund-manikyr?

Jag och Mina stötte på denna hund idag när vi var förbi ICA idag. Haha, så chill hund, den bara låg och softade där med sina fixade naglar - visade upp de lite diskret! Nejmen helt ärligt så tyckte både jag och Mina att det var lite fel.. Men men, i vilket fall som helst så matchade det lila lacket den svarta blanka pälsen himla bra! /Nadine.

Torget-tama sparvfinkar.

Hej på er alla! Nu sitter jag hemma igen, idag har jag varit med min väninna Mina!
Hon bor här där jag bor så vi möttes upp i centrum och satte oss vid grillen - där vi fastnade i över 3 timmar med pomes frites-tallrikar, glass och godis! Vi fick sällskap av massa småfåglar också som kom åt pomes frites rakt ur händerna på oss, de hoppade till och med upp i min hand - så söta!

 
/Nadine.

Äggmuffins (Matmuffins)

Vaknade för drygt en och en halv timme sedan och gick raka vägen upp till köket för att fylla magen min med något då jag synade något muffins-liknande i ugnen. Jasmine gjorde äggmuffins! Har man hört på maken va?!
De var så himla goda, fyllda med ''bacon'' (strimlade kalkonskivor som Jasmines stekte perfekt krispiga i stekpannan), mozarella, fetaost, mjölk och creme fraiche!


 
Två stycken muffins räkte gott och väl (motsvarar ungefär 2 ägg), de små rackarna var förvånansvärt mättande! Tack för en underbara frukost Jasmine! /Nadine.

Lite info bara.

Förra månaden så fixade jag två nya kategorier, en för mig själv och en för angelica. Tanken med dessa kategorier var att vi skulle kunna lägga inläggen vi skrev under våra namn, samt under den kategorien som inlägget tillhörde (vardag, träning etc..), för att ni läsare lättare skulle kunna se vem som hade skrivit vad. Men vad vi sedan märkte när vi uppdaterade ett inlägg var att det fortfarande inte syndes vilken namn-kategori den tillhörde, utan bara en kategori syndes och det var ''vardag''.. 
Så de nya namn-kategorierna underlättade ju ingenting; vi var fortfarande tvugna att använda oss av snesträck osv när vi skulle avsluta våra inlägg. 
Det tycker dock inte jag är så jobbigt längre, det flyter ju på bra, jag var nog bara lite ovan i början då jag hade bloggat ensam först. Så vi kommer att fortsätta med att avsluta våra inlägg med vår signatur på det sätt vi gjort hittills!

Jag har dock flyttat alla våra inlägg under våra varsina kategorier (Angelica & Nadine), trots att kategorierna inte syns under inläggen när vi uppdaterar så har faktiskt en fågel viskat i mitt öra att våra inlägg gärna får ligga där med, då vissa gillar att klicka på kategorierna och läsa under de. Så för att summera mig; nu kan ni läsa Angelicas och mina inlägg genom att klicka på katergorierna, om ni bara vill läsa den enes inlägg vill säga!
 
 
Och juste! Vi lovade ju ett Peace & Love-inlägg, vi får se hur de blir med det.. Hehe.. Det känns ju inte lika aktuellt längre.. Angelica kommer hem imorgon så vi får se om vi kirrar något bild(åtminstone)-inlägg under veckan som kommer!
Många kramar! /Nadine.

''Pappa-tshirt''

Igår mötte jag Lukas och grabbarna, Jack fyllde 18 år vid tolvslaget så när midnattstimmen började närma sig så  rörde de sig mot stan för att fira. Jag och Lukas, omyndiga som vi är, blev kvar i förorten. Vi gick på promenad och köpte pizzasallad på en pizzeria som hade midnatts-öppet. Jag hade varit sugen på pizzasallad jättelänge (det är så gott ju! :-D) så det var skönt att äntligen få sätta tänderna i det! 

Imorse vaknade jag upp hos Lukas.. Eller tja, ''imorse'' var det ju inte precis, närmare bestämt efter kl tre på dagen.
Det var så himla fint väder så jag, Lukas och hans pappa gick ute och satte oss på verandan och fikade lite. Sedan fick jag en tshirt av Lukas pappa när jag skulle gå hem, eftersom att det var för varmt för att gå hem med min sweatshirt.

Här är tshirten jag fick, den strålar ut lite 80tals-känsla:

 
Jag älskar pappa-tshirts. Ni vet sådana där stora, gamla, underbart slitna tshirtar som låg i pappas garderob när man var liten, som man alltid norpade åt sig när man skulle sova? Och så luktade de pappa, sådär gott och perfekt. Åh, de är så mysiga♥ /Nadine.

The best thing on earth.

Nu ska jag bege mig mot tunnelbanan aka tuben. Har på mig en grå alldeles underbart vanligt sweater. Keepin' it casual. Lite basic sådär.. Nemen, kass engelska å' sido - den är så skön. Jag köpte den under Peace & Love Festivalen faktiskt, fast då inne på Stadium när vi var i Borlänges galleria. Hm.. Hade faktiskt kollat runt ett tag efter en helt normal grå tjocktröja utan luva och ingen megadyr och så hittade jag denna på rea för endast 99:- Perfa om ni frågar mig!

 
/Nadine.

Man mår ju lite sådär..

Mensvärken lever vidare i min mage och pulserar ut med sina långa tentaklar runt om ryggen och resterande delar av min nu rätt så ynkliga kropp.. Sitter och lyssnar på Celine Dions titanic-låt; ''My heart will go on''. Fina deppigheter det där. Nej men, trots att jag känner mig allmänt låg så ska jag ut nu, träffa min allra bästa vän Lukas. Det kommer förmodligen (naturligvis) få upp mitt humör. 

    
Jag hoppas ni alla känner er friska och krya och har en underbar fredagskväll, kram kram! /Nadine.

Ramadan Mubarak!

Sitter nybadad i sängen nu, alldeles gosig och varm. Fick min mens i följd av mensvärk idag sista minuten på jobbet,så det var väldigt skönt med ett bad.
Tänkte äta nu men först vill jag bara hälsa alla min muslimska läsare; Ramadan Mubarak! ♥

Just nu. /Nadine.

Dagens missöde..

Hejsan! Nu sitter jag hemma igen, vi fick sluta vid lunch idag på jobbet. Nu återstår bara en vecka kvar sedan är mitt jobb slut. Hm. . Vet inte om jag längtar tills det tar slut, jag älskar mitt jobb! Som jag tidigare nämnde, så lär man sig så himla mycket!
Idag på jobbet så var fortsatte vi att klippa sly i Orhem och jag trampade i hundskit framför nästan alla på jobbet.. Tur att sjön låg precis intill så att jag kunde gå ner och skölja av skorna.. Jag som alltid är så noggran med vart jag sätter fötterna, kollar nästan alltid under mina skosulor när jag gått på gräs eller något för att undgå att just gå det där ödet till möte.. Jaja. What to do?

Juste! Igår på kvällen var jag med Hassan, det var jättemysigt att få umgås med honom igen - det var två år sedan sist!

Utsikten från min position på jobbet tidigare idag - Jag låg ner på marken och solade, soft som bara den! /Nadine.

Jobb och sol ♥

Hej hej! Jag hoppas ni alla mår bra!
Vilket fint väder vi har haft idag va? :-D
Min dag började vid sju-tiden imorse idag, hemma hos Lukas som jag hade sov över hos inatt. 
Jag gick till jobbet och hela jobbdagen idag spenderades utomhus i Orhem. Vi dödade naturligen ytterligare idag genom att hugga ner slyn... Fy, så hemskt omoraliskt det känns..

Jaja, vi fick sluta lite tidigare och så fick vi skjuts hem! Så jag drog ner till sjön och låg och njöt i solen i nästan 2 timmar!! Superskönt efter att man slitit med en tång hela dagen.. Idag var det förresten inte alls lika mycket myggor - knappt några, U N D E R B A R T !

Bild på den lilla skogsbiten som skiljer sjön och vårt hem ifrån varandra. Tar ca 3 minuter att gå bara.  :-) /Nadine.

On my way to work!

   
Nu drar jag till jobbet, ikväll kommer Lukas hem från något hundläger så jag ska sova hos honom inatt. Vi hörs när vi hörs! Tills dess önskar jag er en underbar dag(ar), kram!! /Nadine. 

Videosamtal

Haha, åh min gulliga mamma! Hon ringde mig nyss och hade råkat trycka på ''videosamtal''. Så jag fick en guidead tur runt hennes jobb per telefon! :-D

Haha, så söt! /Nadine.
 

Rit-musik

Just nu sitter jag och lyssnar på musik - som alltid. Det är nog bara när jag duschar och sover som jag inte lyssnar på musik. Jaja, låten som spelades upp nyss här hemma är en låt av Immortal Technique .Jag gillar hur hans texter är så ärliga. Dock finns risken att jag skulle bli för deppig om jag lyssnade på dess låtar för ofta.. Men ibland får jag stor lust och då fungerar de perfekt. Som t.ex nu, inte för att jag är deppig, utan mer tvärtom - på sådant strålande humör att jag kan lyssna på texten och inspireras istället för att ligga och gråta åt de.. Jätteskön rit-musik för den delen också!

@ Work

Just nu sitter jag hemma, har lunchrast och ska bege mig tillbaks till jobbet efter det här inlägget. Det är så skönt att jobba så nära hem, speciellt när man har en sådan underbara mamma som står med maten färdiglagad när man kommer hem :-)!!

 
Jag på jobbet tidigare idag. Hehe, vi gjorde inte så mycket, eller tja.. Om man jobbar effektivt så förtjänar man faktiskt att få tillbringa resten av tiden i en stol i solen! /Nadine.

Nio timmar

Åh! Nu har jag vaknat upp efter drygt 9 timmars sömn och det känns ju alldeles underbart! Har inte fått sova ut riktigt någon gång de här jobbdagarna men igår så lade jag mig strax efter 22.00 så jag fick mina 9 timmar som jag behöver!

Nyvakna lilla jag. Kram på er och god morgon! /Nadine.

Lev din dag som om att det vore din FÖRSTA.

Något som jag aldrig har förstått mig på är citatet ''Lev din dag som om det vore din sista''. Varför ska man det för? Varför i hela friden skulle någon vilja göra det?!
Om jag skulle levt på det sättet varje dag, om och om igen, så skulle jag bara ligga och storböla - det är ju superhemskt att leva sin dag som att det vore ens sista. Som att det var den sista dagen man kunde få vara med sina nära och kära.. Usch. 
Visserligen förstår jag citatet till viss del, typ att man ska ta vara på de personer man har i sitt liv och verkligen nyttja tiden. Men jag tycker att man borde leva sin dag som om det vore ens första!
Man ska upptäcka och ta för sig, lära känna sin omgivning och människorna runtom den. Inte säga hej då till allt.. Utan ta emot världen och allt den har att ge med öppna armar, på nytt, varje dag :'-)



Jag är nog mer för citatet ''Carpe Diem'' (Sv; Fånga Dagen). 
Tack för mig! /Nadine.

Pakistanskt kalas!

Hej hej på er! Nu sitter jag hemma bänkad framför datorn, kom hem för drygt en timme sedan - var ute här där jag bor med en kollega från mitt jobb faktiskt! Vi satt och pratade ett tag, väldigt trevligt :-)!
Innan det så var jag och systrarna mina bjudna på pakistanskt kalas för att fira min äldsta systers pojkväns storebrors son som fyllde ett år.. Hänger ni med? Jaja, det var i alla fall roligt - trevligt folk och god mat!

Eftersom att det var ett pakistanskt kalas hade vi självklart på oss den pakistanska nationaldräkten; Salwar kameez.


Angelica och Jag in action s'att säga.



Alla tre systrar med våra dräkter på. Min dräkt (den enda jag äger) var dock ur modet.. Det märktes verkligen på kalaset då nästan alla hade långa dräkter som hängde över knäna; som Jasmines och Angelicas.

Det underbart vackra paret, Jasmine och Farhan.

Nu tänker jag sova gott folk, jag önskar er alla en god natts sömn - kram! /Nadine.

Ny PB

 
Min nya profilbild på facebook.

 
 /Nadine.
 
 
 

Fredagen den 13de-klädsel.

Vad ska man göra Fredagen den 13de (tamtamtamtam*dramatiskt ljud*) då? 
Är det inte så, att ibland kan det verkligen vara torka angående folk som vill träffas och sedan helt plötsligt hör alla av sig på precis samma dag? Den här helgen har varit lite så. Jag har absolut inte haft ett fullspäckat schema men lite mer beslutångest kring vad jag ska prioritera och göra kanske. Haha..
Jaja, det blir i vilket fall som helst att träffa min bästis Lukas. 

Och vad har man på sig Fredagen den 13de då?

Tja, en rosa Wonderwoman-tshirt, ett par svarta ordinära tights och en svart stickad kofta fungerar väl?
Med lite strass(blingbling)detaljer här och var;

 



Jag önskar er alla en trevlig helg - Många kramar /Nadine

Blyerts-skisser

Hej hej på er! Just nu sitter jag och myser i mitt rum, fick sluta 3 h tidigare på jobbet idag - skulle inte haft något emot att få jobba längre dock. Mitt jobb är så givande, igår jobbade jag t.o.m övertid - frivilligt!
Nu har jag jobbat 1/3 av tiden som jag är sommar-anställd på och jag har redan rikare på erfarenheter! :-)

Satt och skissade lite idag på jobbet i väntan på att färgen skulle torka.

Gulligt litet block va? Kram /Nadine.

Tshirt med hål i ärmarna.

 
 
Dåligt uppvisande av min outfit. Imorgon ska jag jobba igen och jag vet inte om det blir att hugga ner småträn eller att måla så därför tog jag bara på mig något lätt nu som inte blir allt för tungt att bära i väskan imorgon när jag byter om till jobbkläder. Tshirten jag har på mig (till ett par svarta vanliga tights) är luftig och stor, den hänger över rumpan och är ganska så vid = megaskön! Som ni ser så har den hål i axlarna och den påminner faktiskt om ett linne med typ.. två rämmar? Jaja, nu ska jag till Dalle, kommer sova där inatt. Ni får ha det så bra mina kära, så hörs vi när vi hörs! Många kramar! /Nadine.
 

Alldeles äkta hår.

Takai om På jobbet, typ. :
så himla fint hår! :*
Svar: Tack så mycket! :-) /Nadine

är det ditt naturliga? :O
Svar: Ja det är det. :'-) /Nadine

  
Såhär ser mitt hår ut när jag har plattat det. /Nadine

Nu vet ni.

Hej, Angelica här. Som ni märkt har jag inte uppdaterat bra alls och har därför bestämt mig för att lämna bloggen på hyllan ett tag. Det är rörigt nu och jag kommer tillbaka när stormen lagt sig till ro. :-)

PUSS och KRAM

På jobbet, typ.

Just nu jobbar jag, (eller ja, jag har gått hem nu över lunchrasten) - fick jobb i Kärrtorp! Jag älskar K-torp, så det passade ju utmärkt. Det är ett service jobb; trädgårdsarbete och städnings-utryckning typ.
Dock är det bara ett sommarjobb, men det duger finfint det! 
Något som inte är lika fint är alla jävla myggbett som jag fick under gårdagens arbete. Vi var ute i skogen och sågade ner slyn och samtidigt som jag kände hur min moral bröts ner (moralen om att inte hugga ner träd och liv osv) så blev jag uppäten av mygg.. Idag jobbar vi dock inne i en ungdomsgård som vi ska måla om så det är ju lite mer skonsamt! 
Snart tar min en och en halvtimmes långa (lyx!) lunchrast slut, så nu måste jag kila - kram kram!





Jag just nu med jobbkläder på - alltså kläder som jag inte är lika rädd om. /Nadine


Full När Jag Är Tuff

 
Bra låt, ytterst bra. /Nadine

''Söndagsväder''

 Det regnar ute och jag sitter inne och ritar och äter Marabou Frukt & Mandel. Riktigt söndagsväder och riktig mys-syssla.
gif maker

Tusen kramar. /Nadine


Det här med att vara tvilling.


Pra Que Insistir

Igår sprang jag till Klara i regnet vid tiotiden. Låter helt otroligt romantiskt va? 
Jag sov över hos henne och idag prommenerade jag hem vid halv tolvtiden för att duscha och byta om, för att sedan pallra mig till Söder och mysa på hennes jobb. Ett jättefint café som hon så duktigt styr och ställer i. 
Tills klockan sex, stängningsdags, satt jag där och sedan prommenerade vi hem tillsammans. 
Så idag har jag gått en mil ungefär. Inte så mycket men skönt att ha motionerat lite..
Lyssnar på portugisisk musik nu. Daniel Chaudon. Sök på YouTube!


Myser i Klaras übersköna tröja. Love it!
Kram, Angelica.

Oväntat besök

Igår fick jag en oväntad gäst på besök - ända från Örebro kom han och överraskade mig mitt på Sergels torg

/Nadine.

Svar på tal.

Haha va söta ni e! fett muppigt inlägg.. Men skratta jätte mkt ;) garvar fortfarande haha :P saknar er, puss <3

Haha ja! Bajsinlägg. Vad kul att det gjorde någon nytta iaf ;-) 
PUSS! Vi saknar dig med <3

En dag reser vi runt jorden..

Lyssna på den här Killen. Jag är helt såld. Rösten.. En sån där röst man blir kär i. Diggar när killar sjunger på svenska, och sjunger bra. Tycker det är så coolt med covers som är i helt egen stil.. 
Wow. Lyssna. 


Kram, Angelica.
 

Videoblogg!

 Hej hej! Nu har vi gjort vårt allra första videoblogg-inlägg! Vi skulle snacka om vår vistelse på Peace & Love festivalen men det blev mest bara skitsnack.. S'att.. Vad ska man säga,.. Enjoy!

Återfunna!!

Tjalalalalalala! Hittade mina tofflor - de har varit spårlöst försvunna i över ett år!
Seriöst.. De försvann under mammas säng och sedan dess har de varit ''nowhere to be seen''!!
Jag hittade de dock under soffan i vardagsrummet så teorin om att de försvann och blev uppätna av ett monster under mammas säng spricker ju lite.. 
Så skumt, för vi har ju städat under soffan flera gånger och nu så bara dök de upp när jag letade efter fjärrkontrollen!

Hur gosiga ser de inte ut att vara?? /Nadine

Odiskret

Många har sagt att vi är odiskreta, typ när vi ska viska något då råkar vi typ skrika så att alla i hela världen hör.. Eller när vi ska kolla in någon snygging - då råkar vi råstirra istället. Vi menar såklart inget illa med det, vi märker bara inte hur odiskreta vi ibland råkar vara hehe..

En av de odiskreta saker jag kan göra är när mina vänners crush (någon de är förtjusta i) kommer nära oss och jag diskret ska förklara att han/hon är i närheten med hjälp av en liten blick eller ett tyst ord.. Istället står jag med det mest fåniga flin över hela ansiktet. Denna bilden är ett praktexemplar över hur jag kan råka bete mig ibland:

 


SVAR OCH UPPDATERING!!

Kommentar;
ala om P&L:
you sad UNTIL 1st July... TODAY IS 2nd ...... :O
Svar:
Ja, usch vi vet!!
Vi hade verkligen tänkt att uppdatera så snart som vi hade landat här hemma i Stockholm! Vi hade dock tänkt att uppdatera i form av ett videoinlägg men pga att vi har varit på olika ställen de senaste dagarna så har det bara inte blivit av! Förlåt♥
Ett inlägg om festival-veckan kommer att komma snarast och efter det så kommer uppdateringen förhoppningsvis rulla på som vanligt! Dock är det ju sommarlov och man vill ju inte gärna sitta framför en datorskärm hela dagarna så lite taskigt kommer det nog bli med uppdateringen ändå...


Kramar!!/Nadine

RSS 2.0